STUART MCINTYRE


Outskirts / 3
a work in progress

Fragments of landscape, signs pointing to something else

10.09-26.09

stuartmcintyre fotograph asap exhibit gallery
stuartmcintyre fotograph asap exhibit gallery tree

Asap åbner den første pop-up-udstilling i vores nye lokaler lige ved Kultorvet i København. Fra 10.09-26.09 udstiller fotograf Stuart McIntyre 5 fotogravure og 20 archival pigment print i asaps minigalleri i Rosengården 8. Udstillingen i asap er åben hele perioden mandag til fredag fra kl. 10-17.

Onsdag den 16. september fra kl. 16-18 og lørdag den 19. september fra kl. 11-16 kan du møde kunstneren selv i udstillingen. Der er dog en begrænsning på max 8. personer ad gangen i selve udstillingsrummet, i henhold til Covid-19 retningslinjer. Der vil være udvidet åbningstid udvalgte dage i perioden.

Om kunstneren
Stuart McIntyre har siden 1970 arbejdet som freelancefotograf med eget studie i København. Størstedelen af hans arbejde har været for danske og internationale magasiner med emner som arkitektur, design og interiør, men han har samtidigt også udstillet egne projekter.

For mere information om kunstneren, besøg www.mcintyre.dk   /   www.pinholephoto.net

stuartmcintyre fotograph asap exhibit gallery tree

McIntyre og asap
Den første opgave Stuart McIntyre og asap samarbejdede om var Gyldendals bog ”Sommerhuset” (af Søren Vadstrup og Katrine Martensen-Larsen). Stuart McIntyre stod for fotoserier af 15 meget personlige sommerhuse fra hele landet. I dette samarbejde stod asap for udarbejdelse af det overordnede grafiske koncept, omslagsdesign og grafisk tilrettelæggelse.

Dette møde blev til et langvarigt samarbejde, blandt andet om udarbejdelse af logo og visuel identiet for Alu Design, men også i form af mere kunstneriske projekter, som for eksempel marketing materialer til foto udstillingen ”Aspekter af landskab” og den lille coffee table bog af samme navn.

stuartmcintyre fotograph asap exhibit gallery website