Asap Design logo

Mediegrafikerelev med sans for kreativitet og teknik søges

Asap Design søger kreativ, engageret mediegrafikerelev, der kunne tænke sig indgå som en del af et lille kreativt team på et fleksibelt reklamebureau i hjertet af København og færdiggøre sin uddannelse hos os.

Hvorfor?

Du vil være vores nye mediegrafikerelev med mulighed for at være en del af et kreativt team på et lille reklamebureau – og fordi du brænder for det grafiske fag og ønsker at blive en grafisk kompetent og alsidig håndværker. Du er videnbegærlig og vil dygtiggøre dit grafisk arbejde gennem udvikling af opsætning af større og mindre publikationer, visuelle identiteter, kreative kampagner, webdesign og onlineopgaver.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en alsidig hverdag, hvor ikke to projekter er ens – og mulighed for at udfolde og udvikle dit talent i en kreativ virksomhed, hvor vi også er teknisk dygtige. Vi går meget op i trivsel og at vores forskelligeheder komplementere hinanden.

Hvem er du?

Du er lige netop blevet færdig med grundforløbet som mediegrafiker eller er startet i skolepraktik det seneste år.

For at trives sammen med os, er du en god teamplayer, der loyalt og proaktivt indgår i for­skellige opgaver, men trives også  med at arbejde selvstændigt. Du er nysgerrig og opsøgende, men du kan også fordybe dig i opgaverne og finder det vigtigt at tingene
er i orden.

Du brænder for et job som grafiker, er kreativ og har interesse for grafiske programmer. Det handler både om at få gode ideer, have tekniske færdigheder og kunne lære håndværket og synes, at det er sjovt at have travlt.

Du skal være ivrig og undersøgende efter de nye trends og tendenser inden for den grafiske og digitale verden. Du er fokuseret, målrettet og serviceminded, og du elsker at udvikle ideer i et kreativt og humørfyldt fællesskab. Du er ikke bange for udfordringer og takler dem med godt humør. Du trives i et mindre bureau med både nye og varierende opgaver. 

Stillingen er på 37 timer og der aftales løn efter overenskomst.

Om os

Asap er et design- og reklamebureau, der siden 2000 har udviklet kreative strategier og grafiske løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Lige nu er vi 4 faste medarbejdere og et netværk af dygtige freelancere og specialister. Vores kunder er både private og offentlige virksomheder, organisationer og kulturformidlere. Vores hverdag er præget af både godt humør, samarbejde og kreativ udfoldelse. Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag med plads til at udfolde dit talent i et kreativt miljø, hvor vi lægger vægt på at udfordre opgaven og være teknisk dygtige til faget.

Ansøgning

Er du interesseret så send os din ansøgning hurtigst muligt på info@asapdesign.dk. Vedhæft gerne relevante eksamenspapirer. Ansøgningen skal være os i hænde senest
den 20. juni. Vi indkalder hurtigst muligt til samtaler, som afholdes i uge 26/27.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte kreativ direktør, 

Sille Haahr-Aasmul på 2618 3888.

Mød teamet