invitation helen schou randers kunstmuseum entre wall udstilling heste bred

Den 27. september 2020 åbnede Randers Kunstmuseum dørene op til udstillingen “HELEN SCHOU – Monumenternes kvinde”. Helen Schou er ét af det 20. århundredes store kvindelige kunstneriske forbilleder og huskes særligt for rytterstatuen af “Kong Christian X” i Aarhus og “Den Jyske Hingst”i Randers.

Asap har udarbejdet den grafiske identitet for diverse marketingmaterialer (udstillingslogo, plakater, bannere, invitationer) og har desuden designet og grafisk tilrettelagt kunstkataloget, som er udgivet i forbindelse med udstillingen.

Udstillingen er smuk, stoflig og meget nærværende med de mange skulpturer, som er hentet til udstillingen fra parker og byer over hele Danmark. På udstillingen kan man opleve en række forstadier til de endelige statuetter – blandt andet til ”Den Jyske Hingst”. Modellen til rytterstatuen af ”Kong Christian X” er hentet op fra kælderen under Arne Jacobsens rådhus i Århus og kan ses 1:1 i udstillingen i Randers.

invitation helen schou randers kunstmuseum entre wall udstilling books
14812 hs billborad 970x250 2
invitation helen schou randers kunstmuseum entre wall udstilling 1
invitation helen schou randers kunstmuseum entre wall udstilling skulptur 1

Asap har udarbejdet diverse marketingmaterialer til markedsføring af udstillingen herunder udstillingslogo, plakater, bannere, invitationer mm.

invitation helen schou randers kunstmuseum 1 1
untitled 1 1