Asap Design logo

Hvem er asap?

På bureauet bygger vi dit brand og udformer din kommunikation. Det gør vi med professionelt arbejde og respekt for din opgave. Med i købet får du et engageret og imødekommende team, der elsker at være med til at skabe forandring. Både hos dig og i den verden, der omgiver os. Foretrækker du at komme udfordringer i møde i stedet for at vente på dem, vil du føle dig hjemme.

Sille Haahr-Aasmul

EJER / KREATIV DIREKTØR
+45 2618 3888
sa@asapdesign.dk

Jes Arlaud

ØKONOMI / REGNSKAB
+45 2711 1508
ja@asapdesign.dk

Elisabeth Gaardbo

GRAFISK DESIGNER
+45 2440 1214
egn@asapdesign.dk

Stina Wyczolkowski

MEDIEGRAFIKERELEV
+45 2440 1580
sw@asapdesign.dk

Carsten Risgaard

STRATEGISK PLANNER / TEKSTFORFATTER
cr@asapdesign.dk

Kontakt os her

+45 3318 1210
hello@asapdesign.dk

Besøg også
vores atelier

Vi holder af grafisk design med en mission – og den
kærlighed praktiserer vi både i bureauets daglige arbejde, og når vi freestyler uden briefing. Hos asap arbejder vi for at skabe unikke og håndlavede produkter, og udforske nye teknikker og måder at designe på.

Vores produkter findes i små oplag og er inspireret og fremstillet af rester fra anden fremstilling eller kasserede produkter. På den måde får kasserede produkter nyt liv og intet går til spilde.

Vi ved ikke, om det er kunst, men det giver mening at sætte det, der betyder noget, på plakaten. Og at dele det med andre.

shop.asapdesign.dk kan du købe kunsttryk, plakater og bæredygtige papirvarer. Da mange af vores produkter er unikke og håndlavede, vil udvalget ikke altid være det samme som i butikken. Har du en bestemt forespørgsel er du altid velkommen til at kontakte os.