Asap Design logo

Illustrationer

Vores passion og forståelse for det visuelle udtryk er kernen i vores arbejde med illustrationer og infografik. Uanset om det illustrative skal bruges på digitale medier, tryk, branding eller reklame – så ved vi at illustrationer kan kommunikere, engagere og inspirere.

Vi har specialiseret os i at omdanne komplekse ideer til klare visuelle budskaber, hvilket er essentielt i kampagner eller branding, hvor brugen af traditionelle billeder kan være begrænset eller følsom – fx til Højelse Skole, hvor GDPR’s strenge krav gjorde traditionelle billeder utilgængelige; udformede vi illustrationer, der blev en integreret del af skolens visuelle identitet.

Eller når data skal formidles på en letforståelig måde – som fx til Forbruger Rådet Tænk og Alkohol og samfund, hvor vi omdanner statistik til visuel information, som er let at afkode og gør komplekse data tilgængelige for alle.

Illustrationspakker

I forbindelse med udviklingen af koncepter og visuelle identiteter – eller bestilt som en særskilt opgave leverer Asap illustrationspakker. Disse pakker bruger vores kunder aktivt i deres interne kommunikation eller til selv at producere kommunikationsmateriale – for eksempel til brug på sociale medier. Dette kan være med til at fremme udbredelsen af en kampagne eller styrke virksomhedens visuelle identitet.

Illustrationer til bøger & magsiner

Asap laver også illustrationer til bøger og magasiner – for eksempel til Social Kritik, hvor vi har bidraget i samarbejde til de seneste 10 numre. De nyeste udgivelser er blevet redesignet med en ny layout, typografi og stil for illustrationer. I designet af hvert tidsskrift følges et grundlæggende princip for typografi og grafisk tilrettelæggelse, men hver udgivelse får sit eget unikke udtryk med nye farver, typografiske valg for overskrifter og en frisk tilgang til illustrationerne. På denne måde tilpasses designet af tidsskriftet til hver enkelt nummers tema. De seneste numre er helt eller delvist illustreret af Asap. 

Infografikker & procesmodeller

Vi har oversat og illustreret flere procesmodeller, udarbejdet ikoner, og skabt illustrationer til at facilitere processer. Nedenfor kan du se forskellige eksempler, der er tilpasset til forskellige formål og brancher.