Asap Design logo

Omtanke

Vi er hverken religiøse eller dogmatiske på vores kunders vegne. Men når det gælder bæredygtighed, er det en del af vores opgave at rådgive. Fx ved at tilbyde bæredygtige reklameartikler til dem, der ikke gider sætte deres firmanavn på flere ligegyldige plasticdimser.

Alle Asaps egne produkter produceres udelukkende på FCS-godkendt papir og er svanemærkede. Vi samarbejder tæt med trykkeriet Dystan & Rosenberg, som svanemærket og miljøcertificeret efter ISO 14001.

re•create er navnet på asaps serie af papirvarer inspireret og fremstillet af rester fra anden fremstilling eller kasserede produkter. Fx er vores notesbøger fremstillet af papiraffald som gennem kreativt genbrug bliver til nye produkter som papirblomster, julepynt, julekort, gavepapir og håndfoldede unika-æsker. Du finder disse varer i vores galleri og butik. 

* eksempel på notesbog med flap

Notesbøger

Vores notesbøger kan tilpasses efter dine behov, vi har blandt andet med og uden flapper, med elastik, delesnor, m/u linjer*, lommer, m.m.  Derudover kan den laves i forskellige formater. 

Vi kan også hjælpe dig med opsætning og design af omslag, og eventuelt paginering. 

* tekst omkring bæredygtigheden m/ print, og restaffald.

Produkter i re•create serien